Подкрепете ме!

   Благодаря, че откликнахте!

     Здравейте колеги от Горна Оряховица и останалите селища от общината!

    Казвам се Деян Калчев и съм автор на този наръчник. Надявам се от 2013-та година досега да ви е бил полезен и да ви е полезен и занапред.
    Сега пък аз имам нужда от вашата подкрепа. За предстоящите Местни избори 2019 имам честта и отговорността да съм кандидат за общински съветник. Част съм от листата на КП "Демократична България - обединение"* (номер 66, последен, най-отдолу в интегралната бюлетина). Моята преференция е 104.

      Имам амбицията да вляза в Общинския съвет на Горна Оряховица със следните цели:

  1.  Сформиране на анкетна комисия за проучване на причините са рязко завишения брой катастрофи по участъка Г. Оряховица - Арбанаси - В. Търново. Сезиране на отговорните институции за установените от комисията нарушения и, основно, за извършване на проба на положения асфалт от независима лаборатория.

  2. Възстановяване на редовната линия на градския транспорт, обслужваща гара Горна Оряховица през нощта, съобразено със заминаващите и пристигащи нощни влакове.

  3. Непрекъснатото усилие за решаване на проблема с дупките по пътищата - както в самия град, така и на междуселските пътища. Оптимизиране работата на Общинско предприятие "Поддържане на пътната инфраструктура и озеленяване" относно маркировката по пътищата на града и общината - възстановяване на изтритите маркировки и, в съдействие с Пътна полиция, полагане на липсващите.

  4. По-стриктен контрол при извършването на видеонаблюдението при охрана на общинската собственост - то към момента явно е неeфективно, предвид многото случаи на несанкционирани посегателства.


Ако желаете да ме подкрепите - в бюлетината за общински съветници зачертайтайте с X или V със син химикал квадрачето до номер 66, a от кръгчетата с преференции - зачертайте номер 104.
Благодаря ви предварително!

*"Демократична България - обединение" е коалиция от партии, в която влизат
ПП "Движение Да, България!", ПП "Демократи за силна България" и ПП "Зелено движение".

 

 


Демократична България